Spletne storitve

Internet oziroma svetovni splet je izredno pomemben medij, namenjen predstavljanju izdelkov in storitev, poleg tega pa tudi spletni prodaji.

Za dobro predstavitev potrebujete spletne oziroma internetne strani, ki so izdelane po najnovejših standardih, hkrati pa morajo biti te še ustrezno opitimizirane (SEO – Search Engine Optimization), da vas kupci in stranke v obilici vseh podatkov odkrijejo čim hitreje in s čim manj truda. Pogosto je najpreprostejši način, kako dobiti vse navedeno v enem paketu, kar uporaba sistema CMS (angleško Content Management System), ki omogoča urejanje vsebin neposredno v spletu. Tako lahko kadar koli in od kjer koli spreminjate in dodajate besedilo, slike in ostale dele strani. Potrebujete le računalnik, ki je povezan v svetovni splet in ima nameščen spletni brskalnik.

Sama izdelava spletnih strani zahteva predvsem zelo dobro načrtovanje in tudi dobro zasnovano vsebino, ki mora biti podana jasno, preprosto ter v čim krajši obliki.

Poleg tega je strani potrebno tudi redno vzdrževati ter dodajati in posodabljati vsebino. Redno ažuriranje spletnih strani vas pripelje tudi više v spletnih iskalcih.

Spletne strani vam, če želite, prenovimo.

Potrebujete gostovanje ali domeno?

Če za vaše spletno mesto ali spletne strani še nimate zakupljenega gostovanja in/ali domene, vam to uredimo mi.