Sistem za upravljanje vsebin (CMS)

CMS - Content Management System oziroma sistem za upravljanje vsebin Sistem za upravljanje vsebin (angleško Content Management System, oziroma skrajšano CMS) je namenjen urejanju, dodajanju in vzdrževanju vsebin spletnih strani brez predhodnega znanja spletnega jezika HTML, programiranja v jeziku PHP, javascripta, oblikovanja elementov s CSS ter drugega, neposredno v spletu.

Tako lahko sami z računalnikom, ki ima dostop v internet, spreminjate, dodajate in brišete besedilo, slike, filme in druge elemente kar neposredno v spletnem brskalniku.

Osveževanje spletnih strani je izredno preprosto, zato Content Managementy sistem oziroma Sistem za upravljanje vsebin (CMS) postaja vedno bolj priljubljen.

Omogoča tudi zelo preprosto ustvarjanje fotogalerij, prav tako je izredno preprosto tudi dodajanje videoposnetkov (tako s portala YouTube, iz vašega videa ali iz drugih virov), animacij, izdelanih v programu Adobe Flash, deljenje (sharing) vsebin s prijatelji in drugimi v družabnih omrežjih Facebook, Twitter ali katerem drugem, zgolj s klikom na ikono na spletni strani.

Stran je lahko v več različnih jezikih. Prevajanje spletnih strani poteka kar v vmesniku znotraj sistema za upravljanje vsebin.
Spletno mesto, stran ali portal vam v angleški jezik ali iz angleškega jezika lahko tudi prevedemo. Po želji uredimo prevod iz drugih jezikov ali v druge jezike.

Glede na vaše želje in potrebe lahko vključimo dodatne module, ki imajo različne funkcije. Če želenih funkcij v obstoječih modulih ni, jih je mogoče dodati z lastnimi programiranimi moduli, pisanimi glede na vaše želje in zahteve.

Sistem za upravljanje vsebin in optmizacija spletnih strani oziroma Search Engine optimizaton - SEO

Sistem za upravljanje vsebin (CMS) ima vgrajene mnoge funkcije za avtomatsko optimizacijo spletnih strani oziroma Search Engine Optimisation (SEO), s čimer se bo vaša stran uvrstila više med rezultati v iskalcu, kot je Google.

Predloga (template), tema oziroma theme

Sistem za upravljanje vsebin oziroma Content Management System za prikaz strani in podobo uporablja predloge (templates), tema oziroma themes, ki definirajo kako naj izgledajo spletne strani.

Za vas:
• predelamo obstoječo postavitev spletnih strani za sistem za upravljanje vsebin;
• naredimo vašo lastno postavitev, izdelano po vaših željah za sistem za upravljanje vsebin;
• priredimo kupljeno predlogo za sistem za upravljanje vsebin in jo prilagodimo vaši celostni grafični podobi (CGP) in/ali željam.