Prelom besedila in priprava za tisk

Želite imeti lastno knjigo?

Oblikovanje knjig

Knjige oblikujemo in jih pripravimo za tisk, tako v klasični ali digitalni varianti, torej izdelamo elektronsko oziroma e-knjigo ali e-publikacijo (e-pub). Pri elektronski varianti lahko privarčujete mnogo denarja, saj ni stroškov za tisk, distribucijo, skladiščenje in podobno.

Zberite pogum in naredite ta veliki korak! Sanje spremenite v resničnost!

Namizno založništvo, DTP (Desktop Publishing), postavitev za tisk, prelom besedila/teksta in priprava za tisk

Namizno založništvo, prelom besedila, DTP, desktop publishing Prelom, postavitev strani, prelom besedila, prelom teksta (in najverjetneje obstaja še kakšen izraz), sodi v rubriko namizno založništvo. S tujko, udomačeno tudi pri nas, mu pravimo kar DTP, kar je kratica za angleški izraz Desktop Publishing.

Pri namiznem založništvu grafični oblikovalec pripravi design, lahko bi rekli tudi podobo, nato pa izdelek pošlje v tisk.

Prelom strani in pripravi za tisk - več o tem

Imate v predalih ali na policah zapiske, ki jih želite prenesti na papir, da bo zapisano znanje koristilo še drugim?

V rokah imeti lastno knjigo, ko se ves trud, ki ste ga vložili v pisanje, zbiranje slik in drugega gradiva, urejanje podatkov, dodajanje elementov ter še ostale podrobnosti, spremeni v izdelek na papirju, v tisto, kar ste tako dolgo in komaj čakali, je nekaj najlepšega in res neprecenljivega.

Grafična priprava in oblikovanje je lahko tudi ...

Morda pa potrebujete brošure, zloženke, zgibanke, vabila, letake, vizitke, dopisne liste oziroma dopisni papir z vnaprej natisnjenimi podatki o gospodarski družbi oziroma podjetju in logotipom, katalog, letno poročilo, pravilnik, dekorativno steklo za kuhinjo oziroma okrasno steklo za kuhinjo (okrasne stene v kuhinji) ali kaj drugega v tiskani (tiskovine) ali elektronski obliki?

Možnosti je ogromno.

 

Iščete grafičnega oblikovalca? Oglasite se ali nas pokličite in z veseljem vam pomagamo.

Več o prelomu strani je zapisano na strani samozaložba.

 

Poleg preloma strani lahko za vas pripravimo tudi naslovnico in črtno kodo EAN z oznako ISBN in/ali ISSN.