Oblikovanje knjig

Oblikovanje knjig / Book layout and design Oblikovanje knjig je proces, včasih bolj kompleksen, lahko pa manj. Prisotnosti v procesu oblikovanja in izdelave knjig je neprecenljiva. Da bo izkušnja še boljša, sodelujte v glavnini procesa nastajanja le te. Vaše zamisli skupaj spremenimo v vrhunsko knjigo, na katero boste resnično ponosni.

Pomagamo vam izogniti se dragim pastem in zagotavljamo vam, da bo oblikovana knjiga pravočasno v tisku.

Oblikovanje knjig nas resnično veseli in potrudili se bomo, da bo tudi vaša knjiga vrhunska.

Oblikovanje oziroma design knjig – naslednji korak

Zelo ste se potrudili pri pisanju in pripravljeni ste na naslednji korak, ki je preoblikovanje gradiva v zaključeno knjigo. Vendar, kako začeti, saj ste pisatelj oziroma pesnik, ne grafični oblikovalec. Ker še nikoli niste iskali grafičnega oblikovalca, zna biti naloga kar težavna. Morda ne veste veliko o izdelavi knjig, torej, kako boste vedeli, če vse poteka, kot mora?

Uživajte v procesu nastajanja

Vaše skrbi lahko odložite in oblikovanje knjige prepustite tistim, ki jim lahko zaupate. Vemo, kako vašo knjigo narediti najboljšo, kot je mogoče. V procesu oblikovanja vaše knjige boste lahko uživali, opazovali, kako se razvija, vse podrobnosti o sami izdelavi lahko v popolnem zaupanju le prepustite nam.

Veliko uspešnih knjižnih projektov

Oblikovali smo mnogo knjig. Stranke so z zelo raznolikih področij, tematika knjig je različna in prenekatere stranke knjige delajo prvič.

Vrhunska knjiga, ki jo boste oboževali

Kaj je skupnega vsem strankam? Vse so prejele vrhunsko oblikovane knjige, ki jih obožujejo, poleg tega med nastajanjem vedno dobijo vso pomoč. Enako bo tudi pri vas. Vedoč, da boste imeli na vseh korakih oblikovanja knjige od začetka do konca vodstvo in pomoč, se lahko sprostite.

Zajamčeno zadovoljstvo

Prepričani smo, da boste pri oblikovanju knjige in njenem nastajanju popolnoma zadovoljni tako s kakovostjo kot tudi z našimi storitvami.

Ocena stroškov za oblikovanje knjig

Na ceno oblikovanja in izdelave knjige vpliva mnogo dejavnikov, ne le oblikovanje knjige, zato je dobro, da se na začetku temeljito posvetujemo o vaših željah in pričakovanjih. Brez tega je težko pripraviti okvirno ponudbo z oceno stroškov.

Pomnite: Pot do izdaje vaše knjige ni nujno stresna! Lahko je ustvarjalna, izpopolnjujoča in neproblematična.

In, ko je knjiga že gotova, morda potrebujete še e-knjigo oziroma e-publikacijo. Če želite, vam pomagamo tudi pri tej.

Platnice

Po vaših željah izdelamo celotne platnice (naslovno stran, hrbet in zadnjo stran). Če ima vaša knjiga trdo vezavo z zaščitnim ovitkom, izdelava vaših platnic vključuje tudi zavihke in vse kar je še potrebno za knjigo s trdo vezavo.

Oblikovanje in prelom strani

Oblikujemo in naredimo prelom vseh strani v knjigi, vključno s predstranjo, uvodnimi stranmi (naslovna stran, stran z avtorskimi pravicami, CIP, kolofon, kazalo, zahvale, uvod, predgovor) ter zadnjimi stranmi (biografija s fotografijo, navedbe virov, bibliografija, slovar/glosar, kazalo po ključnih besedah oziroma indeks), ki jih lahko imate.

Visokoresolucijske datoteke

Programi Adobe / Adobe Software Vašo knjigo izdelamo s programi Adobe InDesign, Adobe Photoshop in Adobe Illustrator, ki predstavljajo standard na področju priprave za tisk. Vse končane datoteke so pripravljene ustrezno za tisk.

Slike naslovnice v ustreznih dimenzijah za promocijo

Ko je vaša knjiga končana, vam pripravimo različne velikosti slike naslovnice, ki jih lahko uporabite za spletno promocijo vaše knjige. Lahko jih uporabite v e-mailih, na spletnih straneh ali jih pošljete spletnim knjigarnam.

Datoteke pošljemo vašemu tiskarju

Da bo tisk potekal brez težav, končne datoteke pošljemo vašemu tiskarju ali jih naložimo na strežnik FTP in priložimo navodila.

CD ali DVD z vsemi datotekami

CD / DVD Ko gre knjiga v tisk vam, če želite, zapečemo še CD ali DVD z vsemi datotekami, tako v visoki in nizki resoluciji, ki ga imate za arhiv. Če se kdaj pozneje odločite za ponatis knjige, ta DVD odnesete v tiskarno in vašo knjigo bodo natisnili znova.

Potrebujete več informacij o oblikovanju knjig?

Za več informacij o oblikovanju knjig ali ostalih temah pokličite ali pišite.