Izdelava spletnih strani

internet povezuje svet Prvi vtisi obiskovalcev vaših spletnih strani nikdar ne smejo biti tudi zadnji.

Pri izdelavi spletnih strani je potrebno upoštevati naslednje cilje:

  • Vključiti je potrebno grafične elemente, ki so optimizirani za boljši odziv obiskovalca in prepoznavnost znamke.
  • Spletna stran oziroma spletno mesto mora imeti 'shemo spletnih strani' oziroma 'zemljevid spletnih strani', s čimer se poveča uporabnost in pozitivni odziv.
  • Uporabo navigacije, pripravljene na osnovi dobrih in najboljših uporabniških izkušenj.
  • Domačo oziroma naslovna stran s postavitvijo, ki hitro 'ujame' pozornost obiskovalca in s katero znamka postane prepoznavna ali še prepoznavnejša.
  • Vključitev oblikovalskih elementov, ki povečujejo prodajo in privabljajo nove stranke.
  • Vključitev spletnih aplikacij, ključnih za poslovni model.
  • Zaželeno je, da je spletna stran odzivna oziroma responsive, kar pomeni, da se prilagaja napravi, s katero brskate po spletnem mestu.

Programi Adobe Photoshop, Adobe InDesign, Adobe Illustrator, Adobe Dreamweaver, Adobe Fireforks Zelo dobro poznamo in smo vešči pri uporabi programov, kot so Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe Dreamweaver, Corel Draw in podobni. Z njimi ustvarimo vse postavitve in končne izdelke, tako v elektronski oziroma digitalni, kot tudi v papirni obliki.

Za vas lahko izdelamo statične ali dinamične spletne strani, kar je odvisno od vaših želja in potreb. Lahko vam izdelamo sistem za upravljanje vsebin oziroma CMS (angleško Content Management System), kjer vsebino urejate kar sami. Strani so lahko odzivne oziroma responsive, kar pomeni, da se avtomatsko prilagajajo velikosti naprave, na kateri obiskovalec gleda vašo stran. Na mobilnem telefonu je ena postavitev, na tablici druga, na prenosniku tretja in tako dalje.

Kaj lahko storimo za vas?

Vašo stran lahko preoblikujemo ali prenovimo

Je na vaših straneh težava z uporabnostjo, navigacijo ali predstavitvijo informacij? Jo je potrebno prestrukturirati, da bo lahko prikazovala nove izdelke ali storitve? Lahko vam pomagamo.

Vašo stran lahko izboljšamo

Vaša stran deluje, kot mora, vendar veste, da je še prostor za izboljšave? Vašo stran lahko izboljšamo in naredimo učinkovitejšo s spremembami, ki jih je možno vključiti v obstoječo izdelavo.

Navkljub trditvam, da je za boljše rezultate potrebna popolna predelava strani, to ni vedno resnično. Včasih so dovolj že male spremembe.

Optimizacija strani oziroma SEO (Search Engine Opitimization) je tudi izrednega pomena. Lahko vam optimiziramo tudi obstoječe spletne strani, da bodo v iskalcih prišle na čim višje mesto.

Piškotki? Cookies? Zakonodaja ...

Če na straneh še nimate obvestila, da vaše spletno mesto uporablja piškotke, lahko uredimo tudi to.

Lahko vam izdelamo popolnoma nove spletne strani

Začetek novega projekta 'od nule' je težak, vendar imamo dovolj izkušenj, da nam bo uspelo že v prvo. Na začetku bomo pri izdelavi spletnih strani veliko sodelovali in tako bo vaš izdelek učinkovit in uporaben.

Želite lastni blog oziroma spletni dnevnik

Izdelamo vam vaš osebni blog oziroma spletni dnevnik, kjer lahko svetovni ali domači javnosti sporočate vse, kar vam leži na duši.

Tehnične izkušnje

Izdelava spletnih strani je intenzivno in stalno spreminjajoče področje, ki vključuje ogromno učenja, preizkušanja in raziskovanja, poleg tega pa je potrebno tudi spremljati smernice oblikovanja in izdelave ter tehnologij.

Zagotavljamo vam strokovno opravljene storitve.

 

Začnimo z ustvarjanjem vaše spletne predstavitve, ki vam bo prinesla dolgoročno korist in rast, tako poslovno in/ali osebno.