Oblikovanje cenikov, menijev, jedilnikov, posebnih ponudb in drugega

Oblikujemo in izdelamo namizni (ali drugačen) cenik, meni oziroma menu, jedilnik, dnevno ponudbo kosil, posebno ali drugačno ponudbo, vinsko karto oziroma vinski list, oglasni letak, letak za gostilne in drugo.

Vaše želje za cenik, jedilnik, meni, posebne ponudbe

Sporočite, kakšne so vaše želje in ob naših izkušnjah skupaj poiščemo najboljšo in najustreznejšo rešitev. Dobili boste unikatni izdelek, cenik, ki ga drugje prav gotovo nimajo.

Primer cenika za gostince

Listki ali kartončki za sladoled, rezervacije, sedežni red, prepovedano kajenje in podobne stvari so tudi nepogrešljive. Tudi te, in še kaj drugega po vaših željah, vam pripravimo mi. Le povejte, kaj potrebujete.

Objava v spletu

Za objavo na spletnih straneh vam pripravimo interaktivne cenike, menije/menuje, posebne ponudbe in drugo, kar pač potrebujete.

Ponudba za gostince, hotelirje in druge, cenik

 

Pošljite nam povpraševanje in se dogovorimo za informativni sestanek, kjer se pogovorimo o vseh vaših željah, oblikovanju, izdelavi in drugih podrobnostih.

Prikazani primeri cenikov, vinskih listov ter ostalo so lastni avtorski izdelki. Kopiranje vzorcev cenikov oziroma ponudb ni dovoljeno.